Häng med i sociala medier och se hur djuren har det, eller kom ut och hälsa på direkt på gården!  Och om du ens tänkt tanken att handla närodlat så fyll i en intresseanmälan nedan så att vi kan kontakta dig när vi har tillgång på ekologiskt nötkött. Vi levererar köttlådor till våra kunder ungefär fem gånger per år, vår, sommar och höst. Lådorna går ofta åt redan några dagar efter utannonsering. Se därför till att finnas med på listan redan nu så att du får möjlighet att beställa innan alla andra. 


Intresseanmälan köttlådor

Vid intresse för köttlåda, var noga med att ange vilken köttlåda du är intresserad av. Du hittar alternativen här. Där hittar du även information om när leverans av köttlådor sker under 2019.

Kosafari finns fortfarande med i framtidsplanerna,  men då det händer mycket på gården och även privat, har vi fått skjuta det till framtiden. Mer information om detta kommer när det blir aktuellt.. 

För- och efternamn *
För- och efternamn
Vid intresse av köttlåda är det värdefullt för oss att veta vilken del av Stockholm du bor, för att vi ska kunna organisera utkörning så smidigt som möjligt.
För att vi ska kunna kontakta dig i samband med leverans.
Var noga med att ange vilken typ av köttlåda du är intresserad av och när du vill ha den. Vi gör allt vi kan för att alla ska få det du önskar.

Du hittar oss här:

Norrmarjum 13
761 74 Norrtälje

 

Site created by: